Om denna sidan

Allt fler vill besöka och uppleva fjällen, kanske är du en av dom?
Välkommen till Sveriges högsta sajt, sidan om fjällvandring, där fokus ligger på Kebnekaisefjällen.

Sidan är ett initiativ för att sprida information och kunskap om de svenska fjällen, såklart med inriktning på Kebnekaisefjällen. Fler och fler vill komma ut, intresset för fjällen och semestrande på hemmaplan är ständigt ökande. För många är det första gången och praktisk erfarenhet saknas ibland. Detta ska såklart inte vara ett hinder för att kunna uppleva den svenska naturen. Därför är här samlat en del nyttig information.

Sidan är ett ideellt projekt och uppdateringar kommer efterhand. Såklart ska all information på sidan vara rätt och riktig. All information och alla råd grundar sig på mångårig erfarenhet av utomhusliv och fjällturer. Om du hittar något konstigt eller har förslag på förbättringar är du välkommen att skicka ett meddelande.

Målet med sidan är att du ska bli en mer uppmärksam och medveten fjällvandrare. En bättre besökare för våra fjäll. Och såklart ska din upplevelse bli säkrare.

Tänk på att med vett och sunt förnuft kommer man långt. Var uppmärksam på rekommendationer från de med mer erfarenhet, respektera och hjälp varandra.

Du kan skicka ett meddelande på sidan här..